wim-jennissen

Vanuit een visie

Praedium is eind 2003 ontstaan vanuit de motivatie om het anders aan te pakken. De twee oprichters, Roy en Geert, geloven er echt in dat het platteland op een vernieuwende manier georganiseerd kan worden. Ze denken al vanaf het allereerste begin vanuit een bredere, intersectorale scoop. Nieuwe economie, innovatieve producten, een pragmatische aanpak en samenwerken over de sectoren heen...

inmiddels bestaat Praedium uit een heel team van mensen die daar absoluut in geloven én naar handelen. En dat geldt overigens ook voor steeds meer klanten en samenwerkingspartners.

Veelzijdig bedrijf

Praedium is op 21 december 2012 overgegaan in een coöperatief bedrijf van negen zelfstandigen. Deze negen seniore specialisten hebben een sterke visie en een stevige ambitie; we willen dromen werkelijk maken. Zo gevarieerd als het buitengebied is, zo veelzijdig is ons team. We kunnen de juiste mensen inzetten.

 

"Praedium is Latijn voor landgoed. We hebben voor deze naam gekozen omdat het ook bij een landgoed belangrijk is dat je de verschillende functies goed op elkaar afstemt; natuur, bos, weiland, akker, boerderijen, heggen, houtwallen...samen vormen zij een economische entiteit en eenheid."

Judith van der Bruggen-van Doren

Projectmanager

06 2007 0752 / jvdbruggen@praedium.eu
} Lees verder
Gabi Stoffelen

06 2007 0879 / gstoffelen@praedium.eu
} Lees verder