wim-jennissen

Vier maal winst

Alle producten en diensten die Praedium levert, leggen we langs de lat van vier maal winst. Dus: levert het wel winst op voor de maatschappij, voor de klant, voor de omgeving/het milieu én voor de eigen onderneming? Dat is elke keer ons streven, om die balans te zoeken en te vinden.

 

Gebaande paden

Om nieuwe, frisse oplossingen te bedenken, is het belangrijk buiten de gebaande paden te treden. Duurzaam ondernemen houdt een andere manier van denken in. En de sterke wil om samen met andere partijen te zoeken naar creatieve ideeën. Tot slot gaat het om de actie,
want een idee kan pas een succes worden als het ook echt wordt uitgevoerd. Daar zet Praedium dan ook altijd krachtig op in; een plan met een pragmatische aanpak.

Lees hier meer over in 'Werkelijk gemaakt'.

 

Het nieuwe werken

Maatschappelijk verantwoord en duurzaam werken begint bij jezelf en Praedium maakt daar actief werk van. Volgens het principe van het nieuwe werken maken we het bijvoorbeeld mogelijk dat onze medewerkers ook thuis kunnen werken. Verder investeert Praedium gericht in gezonde en tevreden werknemers, natuurlijk ook omdat dat weer bijdraagt aan het rendement van onze organisatie!


Gabi Stoffelen

06 2007 0879 / gstoffelen@praedium.eu
} Lees verder
Judith van der Bruggen-van Doren

Projectmanager

06 2007 0752 / jvdbruggen@praedium.eu
} Lees verder