familie-van-de-meerakker

Optimaal afstemmen

We zetten ons in om dromen werkelijk te maken, om de kansen van het landelijk gebied optimaal te benutten, om mogelijkheden uit te breiden, om bij te dragen aan continuïteit en (economisch) bestaansrecht te behouden. Dit doen we niet alleen. Praedium zoekt juist naar samenwerking in de keten, tussen leveranciers en afnemers, tussen individuen en organisaties, tussen gemeenten, gebieden... door alle partijen actief te betrekken, door goed af te stemmen en op één lijn te brengen werken we aan oplossingen die ook echt werkelijkheid worden.

Inzet eigen identiteit

Bij de creatieve oplossingen van Praedium kunt u erop rekenen dat we niet alleen verder denken, maar ook verder gaan. We ontdekken zo nieuwe, vernieuwende kansen; mogelijkheden die voortkomen uit de eigen identiteit van het gebied. Het unieke van elke streek draagt via een sterke branding vervolgens ook weer bij aan de aantrekkingskracht van het buitengebied. Door de inzet van een eigen identiteit creëren én benutten we unieke kansen!

 

"Met scherpe concentratie, een doel voor ogen, het juiste materiaal en de juiste mensen kom je tot de beste oplossingen."


John Jansen

Landschapsarchitect bnt

06 5122 6115 / jjansen@praedium.eu
} Lees verder
Job Wittens

MVO Strateeg

06-44660416 / jwittens@praedium.eu
} Lees verder