familie-van-de-meerakker

Buitengewoon gelukkig

Familie van de Meerakker wilde graag het gelukkige leven op de boerderij ook met anderen delen. Die droom is werkelijkheid geworden.

De boerderij is uitgebreid met dag- en verblijfsrecreatie voor mensen met een beperking. Op het melkveebedrijf kun je nu van alles beleven. De familie draagt zo op een bijzondere, actieve manier bij aan het geluk van anderen. Het lef om een nieuwe weg in te slaan leidde uiteindelijk ook een economische impuls voor de familie.

De rol van Praedium

Wij begeleidden het proces, waren sparringpartner voor de familie en contactpersoon naar gemeente en subsidieverlener. Samen met de familie maakten we een projectplan. Daarna leidden enkele werksessies en intensief samenwerken tot het ondernemingsplan. Dankzij deze aanpak volgde als snel goedkeuring van de gemeente en ontving de familie de noodzakelijke provinciale subsidie om deze droom te verwezenlijken.

Benieuwd naar de zorgboerderij en andere zorgboeren? Neem dan een kijkje op onsboerderijke.nl of zorgboeren.nl voor een adres bij u in de buurt.


John Jansen

Landschapsarchitect bnt

06 5122 6115 / jjansen@praedium.eu
} Lees verder
Geert van der Veer

06 1096 0531 / gvdveer@praedium.eu
} Lees verder